Dommerpakker

Søger du dommere til thaibokse stævner, så har vi et helt team. DKMF har et rigtig stærkt dommerteam som løbende uddanner sig til gavn for DKMF’s medlemmer. Står din klub og skal afholde thaibokse stævne, så overvej værdien i et professionelt dommerteam.

Giv dine kæmpere og dit publikum en god oplevelse. Kæmperne skal gå fra et thaibokse stævne med en god oplevelse, så de kommer tilbage og kæmper en anden gang. Publikum skal mærke, at sikkerheden er i top for kæmperne.

Hvorfor har DKMF lavet dommerpakker?

Vi har oplevet, at mange klubber uden for DKMF gør brug af DKMF dommere til thaibokse stævner, uden at det kommer DKMF til gode. Derfor har vi besluttet, at DKMF medlemmer skal have en økonomisk fordel ved at benytte DKMF’s dommere til thaibokse stævner.

Samtidig vil vi indskærpe brugen af DKMF’s dommere hos klubber, der ikke er medlem af DKMF, således at de kun kan bookes via DMF og ikke uden om forbundet.

Pointen er, at indtægter fra dommerpakken skal bruges til uddannelse af dommere, rejseudgifter, udvikling af DKMF, EM camps, VM og jeres klubber. Derfor er det vigtigt, at I som klubber støtter op om ovenstående. Læs mere om vores løbende aktiviteter på vores Facebook side.

Guidelines for DMF’s dommerpakker

Pris for Dommerpakke for DMF medlemmer  
PakkeløsningPris*
Dagsstævne til og med 10 kampe1500kr.
Dagsstævne over 10 kampe2500kr.
Aftenstævne3000kr.
*Alle priser er inkl. transportudgifter.
Pris for Dommerpakke for IKKE DKMF medlemmer (amatør- og professionelle kampe)
PakkeløsningPris*
Dagsstævne til og med 10 kampe3000kr.
Dagsstævne over 10 kampe4000kr.
Aftenstævne5000kr.
*Alle priser er inkl. transportudgifter.

Bliv medlem af DKMF

Kontakt info vedr. dommerpakker

Har du spørgsmål vedr. dommerpakker eller ønsker du at booke en dommerpakke, så kontakt vores dommeransvarlige:

Kim Glumsøe på telefon 2860 2213 eller ved at skrive til dommer@dkmf.dk