Om DKMF

Thaiboksning_DK_forbund

Dansk Muaythai Forbund (forkortet DKMF) er det officielle forbund for Dansk Thaiboksning i Danmark. Forbundet er stiftet af en sammenslutning af danske Thaibokse klubber i 2002.

Forbundets formål er, at fremme en rationel, sund og nobel udvikling af thaiboksning. DKMF’s virke er retledende og rådgivende for klubberne og dets medlemmer i Danmark.
DKMF sanktionerer thaiboksning stævner arrangeret af medlemsklubberne og sikrer at officielle IFMA regler bliver fulgt. Endvidere støtter og promoverer DKMF sporten igennem klubberne, samt virker for øget sikkerhed i thaiboksning kampsporten.

DKMF er tilsluttet verdens amatørforbundet International Federation of Muay Thai Associations (forkortet IFMA), som er det største og eneste IOC godkendte Muaythai forbund i verdenen. DKMF har I dag mere end 3.000 udøver, fordelt på +25 medlemsklubber, rundt omkring i hele Danmark.

Som dansk thaiboksning forbund i Danmark, er det største mål at skabe de bedste rammer og udvikling for dansk Thaiboksning, samt opnå gode resultater internationalt, både sportsligt og organisatorisk.

DKMF’s vedtægter

Disse kan betragtes som foreningens interne love.

Ligesom de juridiske love regulerer samfundet, er disse vedtægter med til at regulere de interne forhold i DMF. Vedtægterne er brugbare, hvis der skulle opstå uenighed eller konflikter i DKMF og er udarbejdet, så de forholder sig til alle tænkelige konflikter.

Alle vedtægts ændringer er altid oppe på en generalforsamling eller ekstraordinære generalforsamlinger, hvor hver stemmeberettiget har lov til at tale og bruge sin stemme.

DKMF organisationsplan

Kontakt bestyrelsen af Dansk Muaythai Forbund
DKMF Organisationsdiagram